Tænk dig slank, glad og god nok

Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, henvender sig til dig, der ønsker et liv uden slankekure, et liv med en stabil lavere vægt, som øger din sundhed og trivsel, samt et liv hvor du hviler i dig selv, har et energioverskud og føler dig tilpas i krop og sjæl.

Metoden har to vigtige foki
Den ene del af metoden benytter sig af hypnose som er et dokumenteret og effektivt værktøj til at skabe forandringer hos mennesket.
Den anden del af metoden benytter sig af neuropsykologi bruges bl.a. til mental genoptræning hos mennesker. Kort fortalt om hjernen så er den plastisk, altså foranderlig, og dermed kan vi også påvirke/rette vores adfærd.
Kombinationen er grundlaget for Hypnotisk Gastrisk Reduktion som er videnskabeligt veldokumenteret.

Metoden er singanitropin ikke symptombehandling som er tilfældet med slankekure og diæter; men en behandling der tilpasses til dig, hvor vi arbejder med den psykologiske årsag bag adfærden, og ikke blot overvægten/forstyrrelsen.

Forløbet kan dertil bygge på en kropsanalyse, med udgangspunkt i vægt og andre fysiske forhold.

Ny livsstil
Det andet vi arbejder med er at neutralisere de psykologiske årsager til, at du fx. har svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget mad til måltiderne, spiser for mange snacks eller du føler dig psykisk sulten selvom du er fysisk mæt. Arbejdet med årsagerne vil være med fra den første session, hvor vi vil have som fokus på hvorfor og hvordan du spiser.
Strength exercises to have concrete abs buy oxandrolone (anavar) at uk online store oblique abdominals – strength training exercises.

Vi vil arbejde med at afbrydelse af vaner, mønstre og automatik, og give dig nye vaner, mønstre og automatikker, som altså vil være din nye og mere hensigtsmæssige livsstil.

Tidshorisont og værktøjer
Grundforløbet strækker sig over 4 sessioner som er fordelt over 25-40 dage. De to første sessioner vil have 7-8 dages mellemrum, og derefter vil der være 10-12 dages mellemrum med session tre og fire. Årsagen til forløbets længde, er at hjernen skal bruge til på at justere de nye forandringer i vaner, mønstre og automatikker, og at vi af erfaring ved, at når forløbet har den længde det har, så får du de bedste betingelser for succes

Kort fortalt; vil du i forløbet få:

  • Kropsanalyse
  • Behandling med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion
  • Behandling af din problematik
  • Gode råd om kosttilskud, der øger fedtforbrænding som er let tilgængelige
  • Medlemskab af den lukkede FB-gruppe Sivebæk Metoden
  • Lydfiler m. guidet mentaløvelse
  • Vægttabsskema så du ikke behøver at tælle kalorier

 

Forløbet er over 4 sessioner du betaler kontant efter hver session eller kontant forud for alle 4 sessioner mod rabat. Læs mere herunder:

4 sessioner med betaling efter hver enkelt session a kr. 1.200 kr. kr. 4.800,-
4 sessioner kontant betalt forud SPAR kr. 400,- kr. 4.400,-
Pr. opfølgningssession der bookes efter 4. session kr.   900,-

Bookes i Sivebæk-metodens Kalender

 

https://sivebaekmetoden.dk