Tænk dig slank, glad og god nok

Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, henvender sig til dig, der ønsker et liv uden slankekure, et liv med en stabil lavere vægt, som øger din sundhed og trivsel, samt et liv hvor du hviler i dig selv, har et energioverskud og føler dig tilpas i krop og sjæl.

Metoden har to vigtige foki

Den ene del af metoden benytter sig af hypnose som er et dokumenteret og effektivt værktøj til at skabe forandringer hos mennesket. Den anden del af metoden benytter sig af neuropsykologi bruges bl.a. til mental genoptræning hos mennesker. Kort fortalt om hjernen så er den plastisk, altså foranderlig, og dermed kan vi også påvirke/rette vores adfærd. Kombinationen er grundlaget for Hypnotisk Gastrisk Reduktion som er videnskabeligt veldokumenteret.
Metoden er ikke symptombehandling som er tilfældet med slankekure og diæter; men en behandling der tilpasses til dig, hvor vi arbejder med den psykologiske årsag bag adfærden, og ikke blot overvægten/forstyrrelsen.

Forløbet kan dertil bygge på en kropsanalyse, med udgangspunkt i vægt og andre fysiske forhold.

avatars-mhSPt2yjRNJCfaVe-npTngg-t500x500

Ny livsstil

Det andet vi arbejder med er at neutralisere de psykologiske årsager til, at du fx. har svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget mad til måltiderne, spiser for mange snacks eller du føler dig psykisk sulten selvom du er fysisk mæt. Arbejdet med årsagerne vil være med fra den første session, hvor vi vil have som fokus på hvorfor og hvordan du spiser.

Vi vil arbejde med at afbrydelse af vaner, mønstre og automatik, og give dig nye vaner, mønstre og automatikker, som altså vil være din nye og mere hensigtsmæssige livsstil.

Tidshorisont og værktøjer

Grundforløbet strækker sig over 3 sessioner som er fordelt over ca. 30 dage. De to første sessioner vil have 7-8 dages mellemrum, og derefter vil der være 10-12 dages mellemrum til session tre. Årsagen til forløbets længde, er at hjernen skal bruge til på at justere de nye forandringer i vaner, mønstre og automatikker, og at vi af erfaring ved, at når forløbet har den længde det har, så får du de bedste betingelser for succes.

sivebaekmetoden

Kort fortalt; vil du i forløbet få:

  • Analyse af status og mål
  • Behandling med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion
  • Behandling af din problematik
  • Medlemskab af den lukkede FB-gruppe Sivebæk Metoden
  • Lydfiler m. guidet mentaløvelse
  • Vægttabsskema så du ikke behøver at tælle kalorier
  • Gode råd om kosttilskud, der øger fedtforbrænding som er let tilgængelige

Livsstilsændring med Sivebæk metoden

Forløbet er over 3 sessioner du betaler kontant efter hver session eller kontant forud for alle 3 sessioner mod rabat. Der tilbydes en gratis forsamtale på 30 min. på Sivebækforløbet.

Læs mere herunder:

3 personlige hypnosesessioner med Sivebæk Metoden inkl. lydfil til mentaltræning, lydfil til behandling af sukkertrang, vægttabsskema, informationer om videnskabeligt dokumenterede kosttilskud og adgang til privat Facebook-gruppe med flere hundrede aktive medlemmer.

kr. 3.900,-
Efterfølgende opfølgningssessioner pr. session (ikke obligatoriske) kr.  900,-

Bookes i Sivebæk-metodens Kalender

Betaling og afbudspolitik
Via mobilepay (27119824) eller ved bankoverførsel senest samme dag.

Bank oplysninger: Danske Bank – reg. 4930 – konto 4561325

Afbud skal foretages senest 36 timer forinden den aftalte tid, ellers faktureres der for det fulde beløb.

https://sivebaekmetoden.dk