TRAUME CHOK STRESS KRISEHJÆLP

Når filmen knækker…

Jeg er uddannet til at støtte og hjælpe i den situation, hvor du oplever at miste styringen i din tilværelse.

Hvad enten det er et lyn fra klar himmel – eller en længerevarende belastning, der ligger til baggrund for en oplevelse af at ryge af sporet, så er der brug for hjælp.

Det er voldsomt og sjælsrystende at miste kontrollen og overblikket, at opleve ikke at have de færdigheder, som du normalt bruger til at manøvrere og klare udfordringerne med

Derfor er det vigtigt at du bruger en erfaren rådgiver til at afklare situationen og tage de mest hensigtsmæssige beslutninger.

Derefter ligger der et arbejde med at komme gennem krisen og genvinde sine ressourcer, et arbejde hvor specialterapi er vigtig.

Jeg har mange års træning og erfaring til at hjælpe dig.

Biologisk traumeterapeut- en kropsorienteret terapi med fokus på chok og traume

NAP- neuroaffektiv psykoterapi – terapi med udgangspunkt i fortståelse af hjerne og nervesystem

TRE® – Traume Release Exercises

skriget-edward-munch

Kontakt mig og bestil tid

Har du brug for forandring?

Måske psykoterapi kan hjælpe... Du tilbydes et individuelt terapiforløb, der tilrettelægges ud fra dine temaer og behov. Kontakt Karen Bro på tlf.: +45 2711 9824, eller bestil tid via E-mail: karen@karenbro.dk 

Medlem af MPF

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Foreningen er en interesseorganisation for professionelle, erfarne psykoterapeuter med det formål at sikre kvaliteten af psykoterapeutisk arbejde.