Spiseforstyrrelser
Jeg kan hjælpe dig
- 20 års erfaring med Specialistviden om spiseforstyrrelser.
- Erfaring med anoreksi, bulimi, overspisning, ortoreksi, BED og anden selvskadende adfærd
- Medforfatter på en bog om Spisning og Sensitivitet
Når du starter et terapiforløb mod spiseforstyrrelser er dit mål gerne at løse konkrete problemer med mad og krop, og arbejde hen imod et balanceret og glædesfuldt liv.
Undervejs viser det sig ofte at forløbet kan blive en udviklingsrejse, der får dig til at se på mange forhold i dit liv og opleve at der er nye og andre måder at gøre ting på.
Hvad enten det er første gang du er i behandling, eller du har prøvet terapi før vil der være nye sider af dig som bliver synlige og brugbare.
Din terapi bliver personligt tilrettelagt, så vi arbejder med det der giver mening for dig og med de metoder du oplever du får udbytte af.
Terapien er individuel, men nogen gange kan det give mening at tage nogle af dem med du er meget sammen med til en fælles snak. Dette kan medføre at du oplever at f.eks. forældre, kærester eller veninder bedre kan forstå og støtte dig.
Min terapi for spiseforstyrrelser er relations orienteret samtaleterapi som integreres med såvel kognitive værktøjer som et supplement af krops- og ernæringsterapi
Lidt om kropsorienteret psykoterapi.
At udvikle sin kropsbevidsthed er at lære at mærke kroppen indefra og ikke blot se den udefra.
Kroppen rummer mange svar og ved mere om hvad vi har lyst til og ikke har lyst til end vores hoved, så det at udvikle kontakten gør at vi bliver mere sikre når vi skal træffe valg i vores liv.
Kroppen husker
Chok, sorg og dårlige oplevelser huskes som fornemmelser i kroppen.At arbejde med kroppen kan hjælpe med at give slip på gammel angst og automatiske måder at reagere på.
Massage og akupunktur
Er effektive måder at komme i kontakt med kroppens dybe niveauer på.
Jeg er akupunktør og kan supplere samtale med massage, kropsakupunktur eller NADA øreakupunktur.
Akupunktur-behandling kan afhjælpe mange af de symptomer der typisk kan følge en spiseforstyrrelse:
- Træthed.
- Fordøjelsesproblemer
- Søvnproblemer.
- Fysisk og psykisk uro.
- Hovedpine.
- Irritabilitet.
- Kvalme.
- Kuldefornemmelser.
- Rysten og muskel kramper.
- Smerter.
- Stress.
- Svedtendens.
- Tankemylder
- Forebygger tilbagefald.
Ernæringsterapi
Selvom du måske synes du ved meget om kost er der alligevel noget der er gået skævt. Det er hårdt at ændre vaner og du kan have brug for specifik vejledning og coaching for at få balancen tilbage. derfor kan et supplement af ernæringsterapi anbefales.
Jeg indgår i tværfagligt samarbejde med
- Ernæringsterapeut Nanna Stiegel
- Speciallæge Jens Frydenlund
- Psykolog Athina Delskov
Læs mere hos LMS- landsforeningen mod spiseforstyrrelser
Kontakt mig og bestil tid
Har du brug for forandring?
Måske psykoterapi kan hjælpe... Du tilbydes et individuelt terapiforløb, der tilrettelægges ud fra dine temaer og behov. Kontakt Karen Bro på tlf.: +45 2711 9824, eller bestil tid via E-mail: karen@karenbro.dk